Кошик 0
Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
м. Київ, пр-т Науки 42/1
Графік роботи Шоуруму
м. Київ, пр-т Науки 42/1
Пн – Пт: 09 00 – 18 00
Сб – Нд: Вихідний

Графік роботи Call-Центру
Пн-Пт: 09:00 - 19:00
Сб: 10:00 - 17:00
Нд: Вихідний
 
205 грн

Форма для крем-брюле KELA Maila, 9х5 см, 1 шт (10759)

Продано
Виробник: KELA
Код товару: 2183479
Відгуки: (0)
Немає в наявності
Передзамовлення

Кур'єр завтра з 11:00 до 18:00
Самовивіз завтра Безкоштовно
Відділення «Нова Пошта» відправимо завтра
Поштомат «Нова Пошта» відправимо завтра
Кур'єр «Нова Пошта» відправимо завтра

Способи оплати
Готівковий розрахунок, Безготівковий розрахунок, банківськими картами Visa та MasterCard

Крем-брюле - чудові ласощі, які дійшли до нас з XVII століття. За право називатися батьківщиною крем-брюле здавна борються Франція, Англія і Іспанія. Але по суті, яка різниця, хто першим придумав змішати і запекти яєчні жовтки, вершки, ваніль і цукор, якщо зараз цей десерт є улюбленим для мільйонів ласунчиків по всьому світу. І приготувати його можна в домашніх умовах, навіть не будучи наділеним особливим кулінарним талантом. Потрібен тільки хороший рецепт і правильний посуд, такий, як формочки для крем-брюле Kela Maila.

Створені спеціально для приготування крем-брюле, формочки Kela Maila виготовлені з 100% екологічного матеріалу - міцної жаростійкої порцеляни, що витримує температуру до 280 градусів. Крім того, форми для крем-брюле KELA Maila легко миються без використання абразивних миючих засобів.

Вищезазначена ціна вказана за 1 шт., але ми рекомендуємо не обмежуватися покупкою однієї формочки. Так як форми для запікання KELA Malin порційні, купувати їх краще з розрахунком на кожного члена сім'ї, або за кількістю людей, яких плануєте пригощати.

forma dlya krem-bryule kela maila, 9h5 sm, 1 sht 10759, 2183479, kela, formi dlya vipikannya

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Модули для Опенкарт 2.x - 3.x